O fată de 11 ani a devenit virală pe TikTok după ce s-a afișat cu un ceas de lux, de 124.000 de dolari

Copila a captivat atenția publicului prin aparițiile sale de pe TikTok în ținute scumpe, inclusiv cu un ceas evaluat la 124.000 de dolari și o geantă Hermes de 31.000 de dolari.

18 dec. 2023, 15:43
O fată de 11 ani a devenit virală pe TikTok după ce s-a afișat cu un ceas de lux, de 124.000 de dolari
Moo Abraham face furori pe TikTok, la doar 11 ani

Moo Abraham, cunosscută drept „fiica milionarului” pe TikTok este copilul lui Emily și Adam Abraham, fondatorii Love Luxury, un magazin cu produse de lux second-hand cu sediul în Londra și Dubai, specializat în vânzarea de poșete, ceasuri și bijuterii.

Dacă majoritatea copiilor de 11 ani se bucură de simple jucării, Moo a captivat atenția utilizatorilor TikTok, purtând haine de la branduri precum Louis Vuitton, Dior, Gucci și Hermes. Hashtag-ul #billionairesdaughter a generat peste 200 de milioane de vizualizări, fiind prezent și în videoclipurile postate de Love Luxury.

Citește și: Vânzarea ilegală de petarde și artificii s-a mutat pe TikTok. Cum își promovează comercianții marfa în mediul online – #petarde

„Întotdeauna și-a dorit să fie în fața camerei. Dansa, făcea gimnastică sau cânta, își lega o pătură pe post de pelerină și alerga spre ferestre, cântând melodia Frozen. A avut mereu multă încredere în ea”, a dezvăluit mama ei, Emily Abraham, într-un interviu pentru Insider.

@loveluxury.co.uk She’s going to LFW?! 😍😍😍😍 #billionairesdaughter #knightsbridge #londontiktok #knightsbridge #harrods #virallondon #londonfamous #richkids #londonfashionweek #harrodsshopping #lvv #gucci #dior ♬ original sound – LoveLuxury

Femeia a dezvăluit că un membru al echipei Love Luxury, responsabil cu gestionarea rețelelor sociale, a propus crearea unui videoclip pe TikTok cu Moo Abraham. având titlul: „Întreabă milionarii cât costă hainele lor”.

Într-un clip postat pe pagina TikTok a Love Luxury, cu 1,8 milioane de urmăritori, Moo Abraham apare pe treptele magazinului din Londra alături de mama sa și este întrebată despre valoarea ținutei sale.

Ea arată un ceas Patek Philippe Nautilus 5711, menționând că costă 124.000 de dolari, și o geantă de mână Hermés Kelly neagră, pe care o evalua la 31.000 de dolari.

Potrivit Business Insider, care a verificat prețurile produselor, articolele prezentate în videoclipuri fac parte din stocurile magazinelor Loven Luxury și nu sunt bune personale ale lui Moo.

Citește și: Vali Spaidăr, cel mai viral român de pe TikTok, rupe tăcerea! Cum a ajuns să facă zeci de mii de euro pe lună: „Sunt mai ochios”

Moo a debutat pe podiumul Săptămânii Modei de la Londra la începutul acestui an. Despre aparența răsfățată a fiicei sale, Emily Abraham a subliniat că familia ei este formată din „oameni normali” care au muncit asiduu pentru a ajunge acolo unde sunt.

Aceasta a adăugat că, deși sunt conștienți de criza costului vieții, consideră că împărtășirea experiențelor lor este o formă de evadare pentru cei care nu au acces la lux.

„Suntem foarte conștienți de criza costului vieții, dar în același timp, dacă am muncit din greu pentru ceea ce avem, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să nu putem împărtăși experiențele noastre de viață”, a mai declarat Emily Abraham.

„Oamenii care poate nu vor ajunge niciodată în Dubai, care s-ar putea să nu ajungă niciodată într-un avion sau într-o mașină luxoasă, trăiesc într-un fel acea viață prin noi și este o formă de evadare pentru mulți oameni”, a adăugat ea.