O fată de 14 ani a fost trimisă ACASĂ, în prima zi de şcoală, după ce DIRECTOAREA nu a fost de acord cu ŢINUTA

Annalise Wilks, o elevă de 14 ani din Marea Britanie, a fost trimisă acasă în prima zi de şcoală după ce a fost acuzată că nu a respectat regulile cu privire la uniformă.

31 aug. 2013, 04:59

Directoarea şcolii Beaumont Leys School, din Leicester, a declarat presei că are reguli foarte stricte cu privire la modul în care elevii vin îmbrăcaţi la cursuri. Astfel, potrivit Daily Mail, copila a fost trimisă acasă la doar câteva ore după începerea anului şcolar, pe motiv că pantalonii ei sunt prea strâmţi.

Citeşte şi Telenovelă britanică: Eleva de 15 ani fugită cu profesorul de matematică înnebuneşte Europa

Personal cred că pantalonii lui Annnalise sunt potriviţi, nu cred că erau prea strâmţi. Cred că este dezgustător. O privează de la educaţie. Ştiu şi alţi părinţi care sunt la fel de furioşi. De ce nu a lăsat-o la ore până la ora trei şi apoi să îmi trimită mie un bilet că a fost pedepsită?„, a povestit părintele vizibil deranjat.

Annalise Wilks a avut de ales între a-şi schimba hainele sau a pleca acasă. Cu toate acestea, mama ei, Denise, a fost furioasă şi a considerat decizia drept nedreaptă, mai ales că o face pe elevă să piardă lecţii importante din cauza unei banale perechi de pantaloni.

Citeşte şi Studentă în Marea Britanie după ce tatăl i-a negociat NOTA MAXIMĂ la Bacalaureat VIDEO

Am schimbat uniforma şcolii şi am anticipat că aceste lucruri vor avea loc. Am spus clar că cei care nu vor respecta regulile vor fi puşi în detenţie sau vor fi trimişi acasă. Aproximativ 20-25 de copii din 1050 nu au avut hainele sau încălţămintea potrivită şi au fost trimişi acasă, dacă am putut contacta părinţii lor, sau puşi în izolare, dacă nu a răspuns nimeni„, a declarat directoarea, care consideră gesturile ei drept întemeiate.