O fată de 14 ani a născut la UPU Buzău. Fusese adusă de mama ei pentru dureri lombare

O fată de 14 ani din Buzău a născut duminică, în Spitalul Judeţean, unde a fost adusă de mama ei pentru că acuza dureri lombare. După ce au consultat-o, medicii de la Pediatrie şi-au dat seama că fata este gravidă şi trebuie să nască, asta deşi atât mama cât şi adolescenta au negat existenţa unei sarcini. 

21 feb. 2021, 14:04
O fată de 14 ani a născut la UPU Buzău. Fusese adusă de mama ei pentru dureri lombare

O fată de 14 ani a adus pe lume în băiat. S-a întâmplat duminică în Unitatea de Primiri Urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean Buzău. Adolescenta se prezentase la UPU însoţită de mama sa, acuzând dureri lombare. Iniţial, cele două au negat că fata este însărcinată. În urma consultaţiei, medicii de la UPU şi-au dat seama că fata urma să nască şi au decis să o transfere la maternitate. Doar că bebeluşul s-a grăbit să iasă, fiind adus pe lume lînainte de a se mai realiza transferul.

Citeşte şi: Un bebeluş a cărui mamă a fost vaccinată anti-Covid s-a născut cu anticorpi

„La U.P.U. Pediatrie a S.J.U. Buzău s-a prezentat o adolescentă în vârstă de 14 ani, din municipiul Buzău, care prezenta dureri lombare intense şi disurie. În urma investigaţiilor efectuate, medicii au constatat că aceasta este gravidă şi au hotărât să o transefere la Maternitatea Buzău. Înainte de momentul transferului la Maternitate, adolescenta a dat naştere unui băieţel. Ulterior, minora, împreună cu nou născutul, au fost transferaţi la Maternitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Citeşte şi: Bebeluş cu două capete, născut într-un spital din Bucureşti. Caz rar în România