O fată de 14 ani din Constanţa a susţinut că a fost răpită pentru a nu fi certată de mama ei că a întârziat acasă

O fată de 14 ani din judeţul Constanţa a susţinut că a fost răpită, pentru a nu fi certată de mama ei că a întârziat acasă. Poliţiştii au făcut cercetări în acest caz şi au stabilit că afirmaţiile fetei nu se confirmă, ea recunoscând că a înscenat această poveste.

07 aug. 2019, 11:05
O fată de 14 ani din Constanţa a susţinut că a fost răpită pentru a nu fi certată de mama ei că a întârziat acasă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi, marţi seară, prin 112 de către o femeie de 29 de ani despre faptul ca fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi fost răpită de un bărbat necunoscut şi, ulterior, abandonată pe un câmp de la marginea localităţii, scrie news.ro.

Citeşte şi Cazul din Caracal ia proporţii nebănuite. Gropile betonate ar putea ascunde alte cadavre. Anunţul făcut de criminologi

Femeia a mai specificat faptul că fata a revenit acasă, iar împreună vor merge la sediul Postului de Poliţie Tuzla pentru a reclama cele întâmplate.

Poliţia Judeţeană Constanţa a constituit o echipă complexă pentru identificarea şi prinderea autorului răpirii. Anchetatorii au verificat traseul fetei şi au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere, stabilind că cele relatate de aceasta nu se confirmă.

„Minora a fost audiată, în prezenţa mamei, cu privire la cele întâmplate. Imediat, poliţiştii s-au deplasat la locul de unde ar fi fost luată aceasta. Poliţiştii au parcurs întregul traseu indicat de minoră, aceasta oferind detalii cu privire la marca autoturismului şi la semnalmentele bărbatului care ar fi luat-o împotriva voinţei sale. În urma cercetărilor, investigaţiilor, declaraţiei minorei şi vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, poliţiştii au stabilit faptul că cele relatate nu corespund realităţii”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

În cele din urmă, fata a recunoscut că a întârziat acasă şi, pentru a nu fi certată de mama ei şi fiind influenţată de cercul de prieteni cu care şi-a petrecut timpul, şi-a înscenat răpirea.