O fată de 15 ani a murit şi alţi patru tineri sunt răniţi după ce mașina condusă de o șoferiță de 20 de ani a lovit un copac VIDEO

O adolescentă de 15 ani a decedat, iar alţi patru tineri au fost răniţi, în urma unui accident rutier care a avut loc în noaptea de duminică spre luni în comuna Întorsura, judeţul Dolj, unde o maşină condusă de o tânără de 20 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a ciocnit de un copac şi un stâlp.

15 nov. 2021, 12:03
O fată de 15 ani a murit şi alţi patru tineri sunt răniţi după ce mașina condusă de o șoferiță de 20 de ani a lovit un copac VIDEO

O fată de 15 ani a murit şi alţi patru tineri sunt răniţi după ce mașina condusă de o șoferiță de 20 de ani a lovit un copac. Şoferiţa, o tânără de 20 de ani, din comuna Radovan, şi trei pasageri răniţi cu vârste de 14, 15 şi 20 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că este vorba de un autoturism care a părăsit partea carosabila. Au fost identificate şase victime: patru au avut traumatisme uşoare, o persoană nu are nimic şi o persoană de sex feminin era în stop cardio respirator”, a informat ISU Dolj.

Citeşte şi: Carambol cu 21 de maşini în Mureş. Autorităţile au intervenit de urgenţă! Traficul e paralizat!

Din păcate, o fată de 15 ani pasageră în autoturism a murit.

„Şoferiţa nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

Citeşte şi: Incendiu la o fabrică de mezeluri din Valea Mare. Suprafața afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătrați