O fată de 17 ani a murit în condiții suspecte, după ce a fost bătută și violată de iubitul însurat. „Voia să ia fata să o ducă, s-o drogheze, să se prostitueze”

O fată de 17 ani, din Galați, a avut parte de un sfârșit cumplit, aceasta a luat o supradoză de pastile după ce a fost bătută și violată de fostul iubit, un bărbat însurat.

28 iul. 2021, 13:30
O fată de 17 ani a murit în condiții suspecte, după ce a fost bătută și violată de iubitul însurat. „Voia să ia fata să o ducă, s-o drogheze, să se prostitueze”

O fată de 17 ani, din Galați, pe nume Cătălina, și-a pus capăt zilelor după ce ar fi fost violată și bătută cu bestialitate de iubitul ei, care era un bărbat însurat din sat. Părinții fetei au declarat că fata a venit într-o seară acasă cu urme de vânătăi și zgârieturi pe tot corpul, iar după o ceartă cu părinții aceasta a luat o supradoză de pastile.

Adolescenta a fost transportată de urgență la  Spitalul de Pediatrie din Galați, unde a murit în ziua următoare. Familia fetei a declarat că fata intrase într-un anturaj dubios, unde bărbatul care îi era partener, încerca să o facă să se prostitueze prin metoda Loverboy.

O fată de 17 ani s-a sinucis. Adolescenta avea bursă de merit

Părinții au mai declarat că au fost amenințați de partenerul fetei, în repetate rânduri. Mama știa faptul că fiica ei de 17 ani umbla cu un bărbat însurat și a apelat la poliție și la Direcția pentru Protecția Copilului de mai multe ori, însă nu au primit niciun fel de ajutor din partea autorităților.

“Au mai avut probleme, așa, am discutat și noi cu familia, și cu fata. Chiar avea bursă de merit, am înțeles, la școală.”, a precizat Verginica Cuibari, asistentul social din localitate.

“Lăsați fata, că eu o iubesc, eu renunț la femeie și la copii și eu trăiesc cu Cătălina. Ce voia, să ia fata să o ducă la…s-o drogheze, s-o prostitueze…”, a declarat tulburată, mama fetei.

Tatăl a povestit și el despre momentul în care partenerul fetei, alături de mai mulți indivizi, au venit la poarta casei ca să amenințe familia.

„Dacă au venit cu mașina și m-au amenințat? Aici, în poartă. Au spus că “lasă că stăm noi de vorbă”. Să o las pe fată în pace, să se ducă, să facă ce vrea cu ea.”, a declarat tatăl Cătălinei.

Adolescenta s-a certat cu familia, iar în noaptea respectivă starea ei s-a agravat rapid.

“Starea ei s-a degradat, a continuat cu vărsăturile, după care a început să aibă crize convulsive subintrante, care ulterior s-au agravat și, până la urmă, nu s-a mai putut face nimic.”, a menționat Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanță Galați.

Polițiștii nu au putut să o audieze pe fată înainte de a i se agrava starea, tocmai din cauza că era foarte agitată. Autoritățile au deschis, inițial,  dosar penal pentru vătămare corporală din culpa, iar acum încadrarea a fost schimbată în ucidere din culpă.

Mama adolescentei a observat pe trupul ei mai multe vânătăi și zgârieturi pe gât, pe brațe și pe picioare.

“Avea niște urme pe corp. Asta cred că o să fie la Medicină Legală. O să zică domnii de acolo ce a fost.”, a precizat cumnatul fetei.

Miercuri, corpul fetei va fi ridicat de la Serviciul de Medicină Legală și, cel mai probabil, atunci vor fi comunicate și rezultatele necropsiei, relatează stirileprotv.

 

 


loading...
Partenerii noștri