O fată de 18 ani a dat lovitura. A jucat pentru prima dată la Loto și a câștigat marele premiu. Ce va face cu banii

În timp ce unii oameni joacă la Loto o viață întreagă pentru a câștiga măcar o sumă importantă, o fată de 18 ani a câștigat premiul cel mare din prima.

05 feb. 2023, 13:18
O fată de 18 ani a dat lovitura. A jucat pentru prima dată la Loto și a câștigat marele premiu. Ce va face cu banii
A jucat pentru prima dată la Loto și a câștigat marele premiu

A jucat pentru prima dată la Loto și a câștigat marele premiu. Juliette Lamour, o tânără în vârstă de 18 ani din Canada, a câștigat marele premiu de 48 de milioane de dolari canadieni, echivalentul a 35 de milioane de dolari americani, după ce a pus primul bilet la Loto, din viața sa.

Citește și REZULTATE LOTO 5 februarie 2023. Numere Loto 6/49 şi Joker 05.02.2023

A jucat pentru prima dată la Loto și a câștigat marele premiu

Astfel, fata a devenit cel mai tânăr cetățean canadian care a câştigat vreodată un premiu atât de mare la poterie, transmite BBC.

„Plângeam – lacrimi de bucurie – desigur. Încă nu-mi vine să cred că am luat marele premiu la primul meu bilet de loterie!”, a spus Juliette Lamour, vineri, la Ontario Lottery and Gaming Corporation, atunci când şi-a ridicat marele premiu.

Juliette Lamour este din Sault Ste. Marie, Ontario și a dezvăluit că a uitat complet de biletul său de loterie asta până când a aflat că cineva din oraşul său a câştigat extragerea din 7 ianuarie.

Curioasă din fire, fata s-a gândit să își verifice biletul cu ajutorul unei aplicații de pe telefon, iar la un moment dat, a început să se audă un sunet ciudat, după care i-a apărut pe ecran „Big Winner”.

„Colegul meu a căzut în genunchi, deoarece nu-i venea să creadă. El ţipa. De fapt, toată lumea ţipa că am câştigat 48 de milioane de dolari”, a spus Juliette, care lucrează cu jumătate de normă la o farmacie din oraș.

Atunci când a aflat vestea, șeful fetei i-a spus că poate să plece mai devreme acasă, însă mama ei a insistat să rămână şi să îşi termine tura.

După ce și-a ridicat marele premiu, fata de 18 ani a spus că va investi „cu grijă”, iar pentru asta se va baza pe ajutorul tatălui ei, care acum a devenit consilier financiar. El fiind cel care i-a spus să își cumpere biletul la loto.

Juliette Lamour are planuri mari și vrea să investească o parte din bani pentru a-şi îndeplini visul, acela de a deveni medic, dar a mărturisit că vrea să se și distreze puțin.

„Odată ce s-a terminat şcoala, eu şi familia mea vom alege un continent şi vom începe să explorăm”, a spus ea. „Vreau să văd diferite ţări, să le studiez istoria şi cultura, să le încerc mâncarea şi să le ascult limba”, a spus Juliette.

Totodată, fata speră să nu se lase distrasă de averea impresionantă pe care o deține și să respecte unele dintre sfaturile primite de la cei dragi.

„Banii nu te definesc. Este munca pe care o faci care te va defini”, a mai spus tânăra.

Citește și ANAF și DNA au început vânătoarea de averi. Demnitarii, nevestele și soacrele, luați în vizor