O fată din Vaslui, în COMĂ după o operaţie de apendicită

O fată de 15 ani din Vaslui a intrat în comă după o operaţie de apendicită. Părinţii sunt disperaţi şi îi acuză pe medicii din Vaslui că au trimis-o prea târziu la un spital din Iaşi, unde ar fi putut fi salvată, potrivit România TV.

03 apr. 2013, 05:32
O fată din Vaslui, în COMĂ după o operaţie de apendicită

Fata a ajuns la spitalul din Vaslui în urmă cu două săptămâni cu cefalee, ameţeli, greţuri şi dureri abdonimale. Imediat, medicii au operat-o de apendicită. La două zile dupa externare, părinţii fetei au adus-o din nou la spital, cu aceleaşi simptome, dar cu o stare mult mai gravă.

Medicii i-au făcut investigaţii, au mutat-o de la o secţie la alta, dar nu au reuşit să îi pună un diagnostic. Într-un final, fata a intrat în comă, iar medicii din Valsui au trimis-o la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. După mai multe investigaţii, medicii ieşeni i-au pus diagnosticul de encefalită. Aceştia susţin că fata a ajuns mult prea târziu la spital, iar prognosticul este rezervat.

Tatăl fetei îi acuză pe medicii din Vaslui că au trimis-o prea târziu la Iaşi, după ce a stat 4 zile în comă, timp în care nu au reuşit să îi pună un diagnostic.

Mai mult, medicii din Iaşi au spus ca intervenţia chirugicală nu era necesară şi că fata a ajuns la spital din cauza encefalitei şi nu a apendicitei.