O femeie a ajuns de urgenţă la spital, după o partidă nebună de amor! Ce surpriză au avut medicii

O femeie a vrut să aibă parte de momente fierbinți alături de artenerul său, dar după o partidă de amor a ajuns de urgență la spital! Medicii au fost șocați de cele întâmplate!

13 mart. 2019, 16:44
O femeie a ajuns de urgenţă la spital, după o partidă nebună de amor! Ce surpriză au avut medicii

Totul s-a întâmplat în Alicante, Spania. La camera de gardă a venit o femeie de 31 de ani, care acuza probleme respiratorii și stări de rău. După ce au analizat atent situația, medicii au ajuns la concluzia că pacienta tocmai suferise un șoc anafilactic.

Întrebată la ce este alergică, ea a dezvăluit că are intoleranță la penicilină, dar că nu luase niciun medicament de acest tip în ultimele zile. Toată lumea se întreba acum de ce fix după partida fierbinte de sex, femeia a ajuns la spital.

Atunci, unul dintre doctori l-a luat pe partenerul femeii la întrebări și astfel a aflat că el luase penicilină pentru a trata o infecție a urechii, chiar cu puțin timp înainte de partida de sex. 

După momente fierbinți în care a încercat să-și satisfacă iubitul, lichidul seminal al bărbatului cu care femeia a intrat în contact a produs apariția șocului anafilactic, fiindcă avea urme de penicilină!

Este primul caz de acest fel înregistrat vreodată și medicii spun că întâmplarea femeii ar putea servi drept semnal de alarmă pentru restul oamenilor.