O femeie a ajuns la spital după ce a fost muşcată de câini pe câmp

O femeie de 43 de ani din judeţul Dâmboviţa a ajuns la spital după ce a fost muşcată de mai mulţi câini, în timp ce culegea ciuperci pe un câmp, proprietarul animalelor fiind cercetat pentru că a lăsat patrupedele nesupravegheate.

11 nov. 2013, 13:44
O femeie a ajuns la spital după ce a fost muşcată de câini pe câmp

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Alexandra Niculae, angajaţii Poliţiei Răcari au fost sesizaţi că o femeie a fost muşcată de mai mulţi câini pe un câmp din comuna Ghergani, potrivit Mediafax.

VEZI ŞI Poştăriţă ATACATĂ de CÂINI pe o stradă din Târgovişte

„Femeia în vârstă de 43 de ani, din comuna Ghergani, în timp ce se afla la cules de ciuperci, pe un câmp din apropierea locuinţei unui bărbat a fost agresată de câini”, a spus Alexandra Niculae.

Ea a precizat că în urma verificărilor s-a stabilit că animalele aparţineau unui bărbat de 76 de ani, din aceeaşi localitate, acesta fiind în prezent cercetat penal de poliţişti pentru că a lăsat câini nesupravegheaţi.

Femeia a fost transportată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, starea ei fiind stabilă.