O femeie a câştigat la LOTO 5 milioane de dolari cu un bilet pe care nu voia să-l cumpere FOTO

O femeie din Statele Unite a câștigat cinci milioane de dolari cu un bilet pe care inițial nu voia să-l cumpere. Oksana Zaharov, în vârstă de 56 de ani, a folosit apoi biletul ca semn de carte, fără să aibă nici cea mai mică idee că a câștigat o avere, relatează fox8.com.

04 ian. 2018, 14:21
O femeie a câştigat la LOTO 5 milioane de dolari cu un bilet pe care nu voia să-l cumpere FOTO

Femeia din New Jersey, mamă a doi copii, a vrut să-și cumpere un bilet în valoare de un dolar, scrie libertatea.ro. Vânzătorul de la un magazin din Manhattan i-a oferit însă unul de zece dolari.

Citeşte şi REZULTATE LOTO 4 IANUARIE: verifică numerele la LOTO 6 din 49 şi JOKER

„Când vânzătorul mi-a dat biletul greşit mi-a părut aşa de rău încât am decis să merg mai departe şi să îl cumpăr. Am folosit biletul la loto pe post de semn de carte timp de câteva săptămâni înainte să-l răzuiesc”, a povestit femeia.

De altfel, ea nici nu a crezut că a câștigat cinci milioane de dolari. „Eram sigură biletul era fals. Abia când l-am dus la birou am aflat că este real”, a mai spus ea.

Oksana Zaharov vrea acum să plece într-o vacanță, în Bahamas, împreună cu familia ei. Restul banilor vor fi folosiți pentru educația copiilor săi.

LOTO, LOTO 6 DIN 49 4 IANUARIE 2018: REZULTATE LOTO 4.01.2018, prima extragere din noul an. NUMERE LOTO LIVE VIDEO TVR