O femeie a câştigat o sumă mare de bani după ce a pariat pe numele noii prinţese

Charlotte Elizabeth Diana-cele trei prenume pe care ducele si ducesa de Cambridge le-au ales pentru noua lor printesa sunt pe placul fanilor, dar si al familiei regale.

05 mai 2015, 11:21
O femeie a câştigat o sumă mare de bani după ce a pariat pe numele noii prinţese

Nu de alta, dar amintesc de bunic, de strabunica regina, dar si de printesa Diana, mama lui William. Charlotte a fost o varianta pe care s-a mizat mult iar casele de pariuri trebuie sa plateasca acum castigatorilor peste un milion de lire sterline.

Fanfara artileriei regale a interpretat o piesa din repertoriul lui Stevie Wonder, in cinstea micii printese”, scrie protv.md. Salve de tun – 103 lovituri, mai exact – au rasunat, luni, la Londra, din Green Park si de langa Turnul Londrei.

Citeşte şi Sărbătoare la Londra: Salve de tun în cinstea micii prinţese

Iar clopotele au batut – trei ore – la Westmister Abbey, dupa ce orologiul Big Ben a dat tonul. Charlotte Elizabeth Diana sunt cele trei prenume ale fetitei.

Un omagiu triplu pentru – bunic, mostenitorul tronului; strabunica, adica regina insasi; dar si pentru mama lui William, Diana, cea care a fost „printesa inimilor”, decedata in 1997, la Paris, intr-un accident de masina.

Martine Broggy, turista din Irlanda de Nord: „Cred ca e minunat ca are un nume original ca Charlotte, iar Elizabeth, este, evident, numele reginei”

Katie Nicholl, autor „Kate, viitoarea regina”: „William are acum printesa pe care si-a dorit-o mereu. Si Diana a vrut o printesa in familie, iar fetita chiar ii va purta numele. Iar celalat prenume, Charlotte, este varianta feminina pentru Charles”.

Citeşte şi Numele micii prinţese a fost ANUNŢAT. Află cum o cheamă pe fiica prinţului William

Bebelusul va fi cunoscut sub numele de „Alteta sa regala, printesa Charlotte de Cambridge”, a anuntat palatul Kensington, resedinta londoneza unde copila va locui alaturi de fratiorul ei, George, si, bineintes, de parinti – William si Kate.

La bursa pariurilor, initial, prenumele favorit a fost Alice, dar Charlotte a castigat rapid teren.

Jessica Bridge, reprezentanta unei case de pariuri: „E sarbatoare si bucurie mare ca o avem pe mica printesa Charlotte. E un nume minunat, dar ne-a costat, pe mine si pe colegii mei, 1 milion de lire, plati pentru cei care au pariat pe varianta corecta.”

Dintre fanii regali care au fost inspirati, o englezoaica a castigat 1.400 de lire, dupa ce a a pariat, sambata seara, 400 de lire.