O femeie a dat foc unui câmp, pentru a împiedica o „apocalipsă zombie”. Pagube de zeci de mii de euro

O femeie din SUA a dat foc de două ori aceluiaşi câmp, iar flăcările au distrus 1.665 de baloţi de fân, pagubele fiind evaluate la aproape 20.000 de dolari.

14 iul. 2018, 17:04
O femeie a dat foc unui câmp, pentru a împiedica o „apocalipsă zombie”. Pagube de zeci de mii de euro

Femeia este acuzată că a pus focul în două rânduri, faptul petrecându-se în regiunea costieră El Granada, din nordul Comitatului San Mateo, în California. Ea a explicat că a comis aceste acte pentru a opri „apocalipsa zombie și a-i împiedica pe membrii unei secte să comită un masacru„.

Mai întâi, Monica Louise Berlin a dat foc la 900 de baloţi, în valoare de 10.800 de dolari, iar după câteva zile s-a întors şi a mai incendiat 765 baloţi de fân, în valoare de 9.180 dolari.

Autorităţile californiene au reţinut-o mai târziu în urma unei curse de urmărire, o parte din ea fiind difuzată în direct pe Facebook. „Doamne, e atât de înfricoșător! Toată poliția e pe urmele mele, iar eu nu am făcut nimic ilegal„, spunea ea în videoclipul care ulterior a fost şters de pe internet.

În data de 10 iulie Monica Louise Berlin a pledat nevinovată, iar acum aşteaptă procesul. Mama suspectei afirmă că aceasta suferă de tulburări de stres și de iluzii post-traumatice din cauza unei dispute privind custodia fiului său.