O femeie a dat în judecată motelul pentru că a dat-o de gol în faţa soţului că are un amant

O femeie din Argentina a dat în judecată un motel după ce s-a aflat despre faptul că îi era infidelă partenerului de viață. Femeia a fost dată de gol după ce a sosit acasă desfășurătorul plăților efectuate cu cardul.

06 iun. 2019, 15:49
O femeie a dat în judecată motelul pentru că a dat-o de gol în faţa soţului că are un amant

Femeia din orășelul Rosario, Argentina, a dat în judecată motelul unde se cazase cu amantul în judecată pe motiv că i-au fost dezvăluite date personale care au dus la separarea sa de soț. Femeia se afla acasă împreună cu soțul ei, cu care are un băiat de 11 ani, și cu tatăl ei. Acesta din urmă a fost cel care a întrebat-o pe fiica sa, de față cu ginerele, cu cine fusese la un motel din Villa Gobernator Galvez, dat fiind că văzuse, pe desfășurătorul primit de la compania care îi administrează cardul de credit, că fusese cazată acolo.

ŞOC ÎN SHOWBIZ. Un cunoscut prezentator TV de la noi DIVORŢEAZĂ. Soţia îl acuză de AGRESIUNE

În momentul în care a auzit că soția sa fusese la un motel, soțul acesteia a început să o ia la întrebări și a aflat astfel că l-a înșelat. Bărbatul a decis să divorțeze de femeia care l-a trădat, după 15 ani de relație, releatează infobae.com. Femeia a dat în judecată și compania care administrează cardul de credit. Instanța însă, a decis, că informațiile oferite de compania respectivă erau în conformitate cu legea.