O femeie a fost agresată sexual de o fantomă. „Mi-a atins coapsele şi i-am simţit respiraţia deasupra mea”

Povestea incredibilă a unei femei din Anglia face înconjurul lumii. Deborah Rawson susţine că a fost agresată sexual de o fantomă, iar experienţa îngrozitoare era să îi distrugă sănătatea, familia şi locuinţa.

08 sept. 2014, 11:10
O femeie a fost agresată sexual de o fantomă. „Mi-a atins coapsele şi i-am simţit respiraţia deasupra mea”

Într-o zi, în timp ce făcea curăţenie prin casă, Deborah a simţit ceva ciudat în bucătărie. „Am văzut o umbră bizară la fereastră. Uşor, a căpătat forma a trei persoane. A apărut un bărbat de 30 de ani, pe care îl chema Mark, iar alături de el stătea o femeie cu o rochie roz. Pe podea era o fetiţă foarte drăgălaşă, inocentă”, a povestit Deborah.

Citeşte şi Femeie „VIOLATĂ” de o FANTOMĂ sub ochii familiei. Cum încearcă vraciul să o salveze VIDEO

Îngrozită, femeia a început să urle şi a fugit imediat din casă. După câteva ore, când s-a întors de la serviciu, soţul ei a găsit-o în grădină, în stare de şoc. Când i-a povestit tot ce se întâmplase, bărbatul a sfătuit-o să meargă la medic.  În urma unei vizite la doctor, Deborah a primit câteva calmante şi antidepresive, dar nimic nu s-a schimbat.

Citeşte şi Fotografia MISTERIOASĂ făcută de un bărbat după ce a vizitat un CASTEL BÂNTUIT: Am ÎNLEMNIT de GROAZĂ FOTO 

După câteva zile, Mark a apărut din nou. „Am ştiut că vrea ceva de la mine. M-a aruncat pe canapea şi mi-a atins coapsele. Într-o altă seară, în pat, mi-a dat pătura de pe mine şi i-am simţit respiraţia deasupra mea”, a spus Deborah.

Convins că locuinţa sa e bântuită, soţul femeii a chemat un preot, dar nici măcar apa sfinţită nu i-a scăpat de probleme. „A fost linişte câteva zile, dar apoi iar a apărut Mark”, a povestit „victima”. Disperaţi, cei doi au apelat şi la ajutorul unui specialist în fenomene paranormale, însă nici asta nu i-a ajutat.

În cele din urmă, după aproape 20 de ani în care au locuit acolo, Deborah şi Kevin au ales să se mute. În prezent, stau într-un apartament cu chirie şi vor să îşi cumpere o altă casă. „Poate am anumite abilităţi. Cine ştie? Important e că am scăpat de fantomă”, a încheiat femeia.