O femeie a fost bătută crunt după ce a refuzat să cumpere un câine VIDEO

Caz şocant în Piteşti. O femeie a fost maltratată şi pusă cu capul sub roata unei maşini pentru că nu a vrut să cumpere un câine. Victima a ajuns la spital în stare de şoc.

03 apr. 2015, 06:22
O femeie a fost bătută crunt după ce a refuzat să cumpere un câine VIDEO

O femeie din Bucureşti a trecut printr-un adevărat coşmar pentru că nu a vrut să cumpere un câine, informează România TV. A aflat de pe internet despre vânzarea lui şi a mers în Piteşti să îl vadă. L-a dus la veterinar, unde a aflat că animalul nu e de rasă pură. A hotărât să nu îl cumpere, iar asta a scos-o din minţi pe stăpână.

Citeşte şi Momentul sfâşietor în care o fetiţă află ce s-a întâmplat cu câinele ei mult iubit IMAGINI ŞOCANTE

„Am avut capul sub roata de la masina, ca sa-i dau banii. În momentul în care am refuzat să dau banii, a început să mă lovească. A trebuit sa plătesc pentru că ea a pierdut timpul cu mine”, a povestit Raluca Mihalcea.

Femeia a mai spus că a cerut sprijinul trecătorilor, dar nimeni nu a intervenit să o ajute. A ajuns la spital în stare de şoc.

Citeşte şi Imaginea VINOVĂŢIEI. Animale de companie surpinse în timp ce se bucură de năzdrăvănii când stăpânii nu-s acasă

„A trântit-o pe jos şi a bătut-o. Pentru ca nu a mai luat cainele a vrut sa-i ia banii”, a povestit un prieten al victimei. Femeia bătută pentru ca a refuzat să cumpere câinele a fost supusă mai multor investigaţii medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă. Femeia agresivă este cercetată pentru loviri şi alte violenţe şi riscă până la doi ani de închisoare.