O femeie a fost ÎNJUNGHIATĂ în GÂT pentru că a refuzat avansurile unui bărbat

Se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiată de un bărbat, care culmea spune că o iubeşte. Este vorba de o femeie din Cluj care a fost atacată cu un cuţit de cel pe care îl refuzase de nenumărate ori. Victima a fost lăsată într-o baltă de sânge în casă, dar cu ultimele puteri a ieşit în stradă să ceară ajutor.

20 ian. 2014, 06:38
O femeie a fost ÎNJUNGHIATĂ în GÂT pentru că a refuzat avansurile unui bărbat

O femeie este în stare gravă după ce a fost înjunghiată de un bărbat pe care l-a refuzat, la Cuzdrioara, judeţul Cluj. Potrivit dejeanul.ro, femeia de 41 de ani a fost înjunghiată cu un cuţit în zona gâtului. După ce a scăpat din mâinile atacatorului a reuşit să meargă câţiva metri să ceară ajutor.

„Acolo e un magazin, venea de pe stradă. Era foarte speriată, făcea au, au şi dădea din mâini. Zicea: m-a tăiat, m-a tăiat”, spune un martor.

Şocant este că femeia, plină de sânge, ceruse şi ajutorul unei vânzătoare, dar aceasta nu a sunat la 112.

Femeia a fost dusă la Spitalul din Dej. Pentru că starea ei era gravă, medicii au trimis-o la Cluj-Napoca. Pe drum însă, în ambulanţă, femeia a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitată, iar în cele din urmă a ajuns la spital. Medicii spun însă că este în stare extrem de gravă.

Femeia era în divorţ şi se mutase la iubitul ei. Între timp a tot fost abordată de un alt bărbat, pe care l-a refuzat. Procurorii au reuşit să-l prindă pe atacator.

Bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Citeşete şi: Femeie înjunghiată de soţ la locul de muncă. Agresorul a fost REŢINUT