O femeie a fost sechestrată de un taximetrist pentru că a cerut bonul fiscal

O femeie din Braşov a fost sechestrată de un taximetrist pentru că i-a cerut bonul fiscal. Aceasta a fost plimbată cu maşina, până când bărbatul şi-a dat seama că femeia a sunat la poliţie. Taximetristul riscă să fie amendat cu până la cinci mii de lei pentru fapta sa.

10 dec. 2015, 15:45
O femeie a fost sechestrată de un taximetrist pentru că a cerut bonul fiscal

Femeia a povestit toată întâmplarea pe pagina sa de facebook.

„Am avut minunata șansă să fiu sechestrată și plimbată câteva sute de metri de un taximetrist supărat ca am îndrăznit să cer bonul fiscal sau returnarea banilor plătiți pentru cursa efectuată. Pe sistemul: daca nu poți să fraierești clientul, îl intimidezi. M-a lasat să cobor când s-a convins că vorbeam într-adevăr cu operatorul de la 112. Nu nu am primit nici bon fiscal, nici banii înapoi. Până vine Moșul de la Sectia 1 Poliție, acest taximetrist cu profil de tătăiță care plimbă nepoții prin parc preia, în continuare, comenzi de la clienți”, a scris femeia pe pagina de Facebook.

Autorităţile vor face cercetări, iar dacă taximetristul a fi găsit vinovat, va fi sancţionat conform legii.

„Este o situație pentru care ne autosesizăm şi o vom cerceta. Nu avem o reclamație din partea consumatorului, dar nu este nevoie. Vom verifica dacă sunt reale informaţiile prezentate și, dacă da, este o practică incorectă a prestatorului de serviciu și poate fi amendat cu până la 5.000 de lei”, a declarat şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, Sorin Susanu, potrivit newsbv.ro.

Citeşte şi