O femeie a luat la bătaie poliţistul care a vrut s-o scoată de sub pumnii soţului

O femeie a agresat un agent de poliţie, culmea, după ce acesta a salvat-o din mâinile soţului bătăuş. Femeia a fost condamnată pentru ultraj.

09 nov. 2017, 08:07
O femeie a luat la bătaie poliţistul care a vrut s-o scoată de sub pumnii soţului

O femeie de 32 de ani din Iaşi a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare după ce a fost găsită vinovată pentru ultraj. Tânăra ar fi agresat un agent de poliţie care tocmai o salvase din mâinile soţului agresiv.

Cristina Oana Stratulat va trebui să achite şi daune morale de 3.000 de lei poliţistului agresat, decizia de condamnare fiind definitivă.

Incidentul a avut loc în noaptea de 7 spre 8 iunie 2014 când doi poliţişti au fost sesizaţi de un taximetrist că, într-un autoturism BMW parcat în Podul Roş, un bărbat agresează o femeie.

„Cei doi poliţişti au observat că un bărbat o lovea în mod repetat pe femeia de pe scaunul şoferului, amplasat pe partea dreaptă, inculpata Stratulat Oana Cristina, aceasta din urmă ţipând de durere”, se arată în motivarea judecătorilor.

Citeşte şi: Patru tineri i-au rupt piciorul unui poliţist. Patru persoane arestate, una sub control judiciar

Poliţiştii au cerut actele de identitate ale bărbatului, moment în care femeia a coborât din maşină, lovindu-şi cu palmele soţul. Cei doi au fost despărţiţi de agenţi.

În timp ce unul dintre poliţişti il imobilizase pe bărbat, care pentru moment părea că se calmase, femeia a încercat să lovească peste faţă celălalt poliţist, reuşind doar să îl zgîrie.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, soţul agresiv a adoptat brusc o atitudine violentă faţă de poliţistul care l-a mobilizat, reuşind să îl lovească pe poliţist. Individul a fost pus la pământ, timp în care soţia a intervenit în sprijinul soţului său, trăgând pe unul dintre agenţi de haină şi de mână”, se mai arată în motivare.

Poliţistul victimă din dosar i-a cerut femeii să aştepte în autospeciala maşinii, însă aceasta nu s-a conformat şi l-a lovit în zona feţei, provocându-i echimoze şi zgârieturi. Ulterior, agentul a obţinut şi certificat medico-legal, rănile sale fiind uşoare. Scena din noaptea respectivă s-a terminat la sediul Poliţiei, unde Oana Stratulat ar fi continuat să fie agitată, se mai arată în motivare. În timpul procesului, femeia şi-a recunoscut fapta.