O femeie a mituit un medic să-i facă avort fiicei sale minore. Aceasta a fost condamnată la muncă în folosul bisericii

O femeie din Vaslui a fost condamnată la muncă în folosul bisericii după ce, a mituit un medic ginecolog ca să-i facă fiicei sale în vârstă de numai 14 ani o întrerupere de sarcină. Pentru fapta sa, femeia a fost condamnată la un an de puşcărie cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.

13 feb. 2016, 08:34
O femeie a mituit un medic să-i facă avort fiicei sale minore. Aceasta a fost condamnată la muncă în folosul bisericii

Când femeia a aflat că fiica ei, în vârstă de 14 ani este însărcinată, nu a stat prea mult pe gânduri şi a mers la spital pentru a i se face întrerupere de sarcină.

Femeia a oferit drept mitã 600 de lei unui medic pentru ca fiica sa, minorã, sã facã avort chiar dacã sarcina depăşise termenul legal, scrie vremeanoua.ro.

De îndată de s-a aflat despre acest lucru, femeia a ajuns pe mâna procuraturii, iar după ce a fost judecată, aceasta a primit ca pedeapsă un an de închisoare cu suspendare şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Aceasta va trebui să lucreze la biserică sau la primăria din localitate.

Medicul care ar fi primit mita este acuzat de sãvârsirea a cinci infractiuni de luare de mitã, o infractiune de fals intelectual si o infractiune de întrerupere a cursului sarcinii.

Citeşte şi