O femeie a murit într-un avion Ryanair, chiar înainte ca aeronava să decoleze

Femeia britanică se afla în avionul care se pregătea să decoleze de pe aeroportul Son Sant Joan din Majorca, spre Edinburgh, Scoția, când i s-a făcut rău.

23 mai 2019, 06:45
O femeie a murit într-un avion Ryanair, chiar înainte ca aeronava să decoleze

O pasageră britanică a murit pe miercuri într-un avion al companiei Ryanair care se pregătea să decoleze de pe aeroportul din Palma de Mallorca, informează Press Association şi publicaţia britanică The Mirror. Femeia ar fi suferit un atac de cord, potrivit presei britanicii. Pasagerii au fost rugați să părăsească avionul, în timp ce s-a încercat resuscitarea ei, informează The Sun. Doctorii care au fost chemați la bordul aeronavei au pronunțat la scurt timp decesul femeii. Un medic legist și câțiva polițiști au fost chemați pe aeroport.

Citeşte şi Scandal pe aeroport. O femeie a blocat cu peste 30 de minute decolarea unui avion, deoarece fiica sa era încă la Duty Free VIDEO

Femeia ar fi suferit un atac de cord, potrivit presei britanicii. Pasagerii au fost rugați să părăsească avionul, în timp ce s-a încercat resuscitarea ei, informează The Sun. Doctorii care au fost chemați la bordul aeronavei au pronunțat la scurt timp decesul femeii. Un medic legist și câțiva polițiști au fost chemați pe aeroport.

Avionul nu a putut decola la timp, având o întârziere de trei ore din cauza incidentului. Cauza morții femeii va fi făcută publică zilele următoare. În luna martie a acestui an, britanica Ann Rudkin, 63 de ani, a murit într-un avion al companiei EasyJet care a decolat de la Gatwick și a aterizat în Malaga.