O femeie a murit pe stradă după ce s-a înecat cu un covrig, în Vâlcea. Manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat

O femeie a murit după ce s-a înecat cu un covrig, în timp ce se afla pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Martorii au sunat imediat la 112.

19 mai 2023, 21:42
O femeie a murit pe stradă după ce s-a înecat cu un covrig, în Vâlcea. Manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat
O femeie din Vâlcea a murit după ce s-a înecat cu un covrig

O femeie din Vâlcea a murit după ce s-a înecat, pe stradă, în timp ce mânca un covrig. Tragedia a avut loc în zona Hermes, din Râmnicu Vâlcea.

Citește și: Ambulanță implicată într-un accident rutier, în Vâlcea. Autospeciala a intrat într-un autoturism în care se afla o femeie gravidă

Totul s-a petrecut în cartierul Ostroveni, unde victima a fost observată de trecători. Aceasta dădea semne că nu mai poate respira, potrivit Antena 3.

Martorii au sunat imediat la numărul de urgență 112 și i-au acordat femeii primul ajutor până la sosirea unei ambulanțe, dar, din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultate, iar femeia a decedat.

Citește și: Eleva din Cluj care s-a înecat cu un jeleu la școală a murit. Adolescenta era în comă profundă de șase zile

Vecinii și persoanele care o cunoșteau pe aceasta spun că ar fi avut probleme cardiace și există posibilitatea să i se fi făcut rău în timp ce se afla pe stradă.

Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs incidentul, iar în cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.