O femeie a murit şi opt persoane au fost rănite în două accidente produse pe DN 11 şi DN 12

O femeie a murit şi alte opt persoane au fost rănite în urma a două accidente produse, joi, în judeţul Covasna, pe DN 11, între localităţile Chichiş şi Ozun, respectiv pe DN 12, între Bodoc şi Sfântu Gheorghe.

19 dec. 2013, 17:36
O femeie a murit şi opt persoane au fost rănite în două accidente produse pe DN 11 şi DN 12

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Covasna, Nicoleta Marin, primul accident a avut loc pe DN 11, între localităţile Chichiş şi Ozun, iar primele cercetări arată că un bărbat aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Covasna, care circula dinspre Braşov către Târgu Secuiesc, a pierdut controlul asupra autovehiculului la urcarea pe un pod şi a intrat pe contrasens, apoi s-a răsturnat în afara şoselei, la o diferenţă de nivel de aproximativ opt metri, scrie Mediafax.

În urma accidentului, o femeie de 42 de ani a murit, iar şoferul şi un alt pasager au fost răniţi grav.

Conform sursei citate, cel de-al doilea accident a avut loc pe DN 12, iar din primele cercetări a reieşit că şoferul unui autoturism care circula dinspre localitatea Bodoc către Sfântu Gheorghe a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă la dreapta şi a intrat pe contrasens unde a lovit o maşină care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, cei doi şoferi şi alte patru persoane – trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 41 de ani şi o femeie de 21 de ani – aflate în autoturismul care a intrat pe contrasens au fost răniţi.

Conform sursei citate, autoturismul care circula regulamentar este înmatriculat în judeţul Covasna, iar celălalt în Ungaria.

Citeşte şi Un BOLID DE LUX s-a făcut praf în Cluj. Şoferul gonea în oraş cu viteză foarte mare VIDEO