O femeie a rămas fără mâini şi picioare după ce câinele ei i-a lins o rană, transmiţându-i astfel o bacterie periculoasă

O bacterie luată de pe limba câinelul ei a nenorocit-o pe viaţă. Femeia care avea o rană pe mână a fost linsă de către câinele ei, ea neştiind că se expune astfel la virusuri şi bacterii.

03 aug. 2019, 08:40
O femeie a rămas fără mâini şi picioare după ce câinele ei i-a lins o rană, transmiţându-i astfel o bacterie periculoasă

Marie Trainer se juca cu câinele ei. Fuseseră în parc şi se pregăteau să se întoarcă acasă.

La un moment dat, câinele a venit la ea şi a început să se joace cu ea, în timp ce câinele părea să detecteze ceva pe pielea stăpânei sale. Câinele văzuse o rană mică pe mâna stăpânei sale şi s-a apucat să o lingă chiar pe rană.

După câtva timp, femeia a început să se simtă tot mai rău. S-a dus la medic şi acesta a descoperit care este cauza pentru care femeia se simţea aşa de rău.

Medicii i-au descoperit o bacterie care trăieşte în organismul câinilor şi pisicilor şi care poate deveni foarte periculoasă, chiar mortală pentru om.

Femeii i s-au amputat picioarele şi mâinile pentru a putea scăpa cu viaţă. „Când am dechis ochii, nu știam unde sunt. A fost foarte greu să accept că mi-au fost amputate mâinile și picioarele”, a destăinut Marie canalului de televiziune Fox 8.