O femeie a slăbit 30 de kilograme în jumătate de an. Cum a reușit să ajungă la greutatea ideală fără ajutorul specialiștilor

O femeie a slăbit 30 de kilograme în jumătate de an. Rachael Sacerdoti cântărea peste 90 de kilograme la aproape un an de la nașterea celui de-al treilea copil, însă câteva mici îmbunătățiri ale alimentației și mișcarea regulată au ajutat-o să slăbească.

09 aug. 2023, 18:28
O femeie a slăbit 30 de kilograme în jumătate de an. Cum a reușit să ajungă la greutatea ideală fără ajutorul specialiștilor
O femeie a slăbit 30 de kilograme în jumătate de an

O femeie a slăbit 30 de kilograme în jumătate de an. În vârstă de 44 de ani, Rachael Sacerdoti povestește că picioarele i se înroșeau și umflau regulat când mergea. După ce a devenit mamă, susține că s-a îngrășat și „s-a pierdut”. A explicat, totodată, că întreaga viață s-a luptat cu o alimentație dezordonată și a dezvoltat „obiceiuri alimentare nesănătoase”, care includeau gustări extensive.

Citește și: Dieta banală cu care Andreea Antonescu a slăbit după naştere. Cum se menţine la 40 de kilograme şi la ce aliment a renunţat definitiv

O femeie a slăbit 30 de kilograme în jumătate de an

Rachael a încercat să slăbească de mai multe ori de-a lungul anilor, dar nu și-a acordat niciodată suficient timp pentru a vedea rezultatele. „Am vrut ca totul să se întâmple imediat și, când am împlinit 40 de ani, am realizat că aveam un drum lung înainte”, declară.

A decis să facă niște schimbări mici în alimentație și activitate, fără ajutorul experților. Cu timpul, a început să vadă îmbunătățiri. „Am început în dormitor, în spațiul meu, iar progresul a fost foarte lent, dar am început să observ o schimbare în modul în care mă mișc și mănânc. M-am îndrăgostit de rutină și de mâncat sănătos”, mai povestește femeia, potrivit Daily Mail.

Care este meniul lui Rachel

Rachael ia micul dejun în jurul orei 10, iar, cel mai adesea, acesta constă în ovăz cu proteine. Prânzul îl ia în jurul orei 12:30 și poate consta într-un covrig pufos cu somon afumat și cremă de brânză sau salată de ouă. La ora 16 mănâncă un iaurt grecesc cu fructe ca gustare, iar la 19 ia cina, care poate consta într-un piept de pui cu legume și orez.

Pe măsură ce obiceiurile ei alimentare și rutina de exerciții fizice s-au îmbunătățit, și încrederea ei în sine a crescut. A continuat să iasă regulat la plimbări și să-și petreacă o parte din fiecare dimineață făcând exerciții fizice acasă, timp de doar 20 de minute, nu numai pentru a slăbi, ci pentru a fi sănătoasă, lucru pe care l-a remarcat și familia ei.

Toate acestea au ajutat la îmbunătățirea alimentației întregii familii. Rachael a precizat că este vorba și despre a le transmite valori sănătoase copiilor ei despre nutriție. Ca o consecință, Rachael și-a schimbat obiceiurile de cumpărare, aprovizionând dulapurile familiei cu alimente mult mai sănătoase.