O femeie aproape a fost jefuită într-o parcare din mall! Clasica metodă de furt pe care hoții încă o folosesc

O femeie era cât pe-aproape să fie jefuită, chiar de o persoană care inițial părea că vrea să îi dea o mână de ajutor. Infractorii încă folosesc clasica metodă de furt. Vezi mai jos despre ce este vorba.

06 dec. 2023, 23:19
O femeie aproape a fost jefuită într-o parcare din mall! Clasica metodă de furt pe care hoții încă o folosesc

Scena s-a petrecut într-o parcare la mall, acolo unde o femeie era cât pe ce să fie jefuită, însă din fericire totul s-a terminat cu bine.

Citește și Jaf ca-n filme pe străzile din București, pus la cale de amant. Cum a rămas o femeie fără geanta cu 48.000 euro

Femeia a povestit cum o persoană a încercat să o jefuiască în parcare, într-un mall din Roma.

Este vorba despre o metodă veche de fraudă și destul de întâlnită în rândul infractorilor.

Hoții își aleg victima și așteaptă să își lase geanta și portofelul pe scaunul din dreapta al mașinii, apoi o abordează cu o replică de genul: ”Îmi cer scuze, v-au căzut niște monede pe jos”.

În momentul în care persoana respectivă coboară din mașină să se uite pe jos, infractorii trec la atac.

Metoda veche de furt, încă folosită în 2023

O femeie a simțit pe pielea ei această metodă, însă a reușit să își dea seama la timp că este vorba doar despre o înșelătorie și nu a căzut în plasa hoților.

Citește și Jaf filmat într-o o casă de pariuri din Timişoara. Angajată bătută şi încuiată de hoţ

Chiar și așa, a povestit apoi prin ce a trecut pentru a-i avertiza și pe ceilalți să fie atenți. Aceasta se afla în parcare, la un mall din Roma atunci când a fost abordată de o persoană.

„Cred că am dejucat un jaf. O persoană m-a oprit în parcarea subterană când eram deja în mașină, pretinzând că mi-am scăpat niște bani. A arătat cu degetul spre solul de unde tocmai plecasem.

Nu am putut vedea nimic pe jos. Nu am coborât din mașină, ci m-am întors în aceeași parcare pentru a înțelege mai bine ce spunea tipul”, a declarat femeia, potrivit Il Messaggero.

Mai departe, femeia a explicat și cum și-a dat seama că este vorba despre o înșelătorie. Un indiciu i-a dat de gol pe hoți. Femeia nu avea mărunt, așa că a știut din prima că banii aflați pe jos nu sunt ai ei.

„Am deschis portiera mașinii și am văzut niște mărunțiș pe jos. Nu erau banii mei, pentru că știam că nu aveam mărunt. Am plecat cu mașina, iar tipul a continuat să zăbovească prin preajmă.

Nu am nicio dovadă că ar fi așteptat o victimă care să coboare din mașină pentru a fura ceva din mașină sau chiar mașina în sine. Cu toate acestea, vreau să împărtășesc aici acest fapt care tocmai s-a întâmplat. Am sunat carabinierii”, a adăugat victima.