O femeie bolnavă a fost transportată cu o roabă până la ambulanță. Situație revoltătoare în Vâlcea

Situație incredibilă într-o localitate din județul Vâlcea. O bătrână bolnavă care trebuia transportată la spital a fost dusă cu roaba până la ambulanță.

08 feb. 2023, 09:48
O femeie bolnavă a fost transportată cu o roabă până la ambulanță. Situație revoltătoare în Vâlcea

Situație revoltătoare în comuna Golești, județul Vâlcea. O familie devine izolată de lume ori de câte ori plouă mai tare și pârâul Sâmnic se umflă. Doi dintre membrii familiei sunt bolnavi și, pentru a ajunge la doctor când plouă, sunt transportați cu roaba sau căruța prin pârâul Sâmnic, potrivit Gândul. Accesul la strada principală este imposibil atunci când nivelul apei crește.

Citește și: Indemnizaţie de bunici de 1500 de lei. Vârstinicii care sunt babysitteri pentru nepoţi mai încasează o pensie

„Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba. Când e apa mai mare nici nu poate trece ambulanța. Puntea au făcut-o oamenii din zonă. Cei de la primărie au zis că nu sunt fonduri. Nu este posibilitate”, spune revoltată o localnică.

Citește și: Povestea micuței Daniela îți va umple ochii de lacrimi! Întrebată ce își dorește să mănânce, copila are o singură dorință: un colț de pâine

Nici măcar ambulanța nu poate ajunge la ei fără să fie tractată.