O femeie, care s-a chinuit opt ani să rămână însărcinată, a adus pe lume TRIPLEŢI la Galaţi

O femeie de 34 ani din Galaţi a adus pe lume doi băieţi şi o fetiţă la maternitatea Buna Vestire din Galaţi, ultima naştere de tripleţi la aceeaşi maternitate întâmplându-se în urmă cu 15 ani.

10 iul. 2014, 13:25
O femeie, care s-a chinuit opt ani să rămână însărcinată, a adus pe lume TRIPLEŢI la Galaţi

Prima care s-a grăbit să vadă lumina zilei a fost Rebeca Maria care a cântărit la naştere 1,700 kg, al doilea a venit fratele ei, Tudor Mihai, care a avut la naştere 1,500 kg, iar mezinul, David Gabriel, a cântărit 1,200 kg.

Copiii s-au născut prin operaţie de cezariană, iar de când a aflat că este însărcinată mama tripleţilor era în culmea fericirii, mai ales că încearcă de opt ani să devină mamă.

Când am aflat că sunt însărcinată îmi venea să strig de fericire. Mi-am făcut analizele şi când medicii mi-au spus că este posibil să fie sarcină multiplă, atunci am fost şi mai fericită pentru că şi eu şi soţul meu ne doream foarte mult copii. Sunt cea mai fericită mamă şi cred că acum ar trebui să ne căutăm apartament cu patru camere„, a declarat joi Tinca Zărnică, mama tripleţilor.

Deşi nu a apucat încă să îi ia pe toţi trei în braţe, având în vedere că micuţii stau în incubatoare, mama bebeluşilor stă aproape încontinuu lângă ei şi le vorbeşte.

Sunt sigură că îmi recunosc vocea, pentru că şi eu şi soţul meu, cât am fost însărcinată, le-am vorbit foarte mult. Fetiţa e puţin mai gălăgioasă, dar sunt cuminţi, în general„, a spus fericita mămică.

Tripleţii sunt răsfăţaţii maternităţii, mai ales că, de aproape 15 ani, la Buna Vestire nu s-a mai întâmplat o astfel de naştere.

„Cei doi băieţi şi ştrengăriţa iau în greutate, au o stare generală bună şi aşteptăm să se facă mai mari, pentru a putea pleca acasă împreună cu mămica lor”, a spus purtătorul de cuvânt al maternităţii, Constanţa Apostol.