O femeie care ţinea în casă cadavrul mamei sale s-a aruncat de la etajul 8 după ce poliţiştii le-au găsit

Caz șocant într-un cartier din Ploiești. O femeie care ținea în casă cadavrul mamei sale s-a aruncat de la etajul 8 în momentul în care polițiștii și pompierii au intrat în apartament. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

15 iun. 2019, 05:07
O femeie care ţinea în casă cadavrul mamei sale s-a aruncat de la etajul 8 după ce poliţiştii le-au găsit

Vecinii celor două femei au fost cei care au alertat autoritățile din cauza mirosului insuportabil care venea din apartament. La fața locului au ajuns polițiștii și pompierii, iar în momentul în care aceștia au spart ușa, o femeie de 61 de ani s-a aruncat pe geam. A murit pe loc.

Polițiștii au făcut o descoperire șocantă. Într-una din camere se afla un cadavru. Este vorba de mama femeii care s-a sinucis. Vecinii spun că era moartă de mai bine de o săptămână.

„Am fost sesizaţi despre faptul că dintr-un apartament, din Bld. Bucureşti, zona Timken, în care se cunoştea că locuieşte o femeie cu mama sa, iese un miros insuportabil. Întrucât nimeni nu a răspuns la uşă, poliţiştii au solicitat ajutorul echipajului ISU pentru a pătrunde în apartament. Înainte ca echipele de intervenţie să pătrundă în apartament, o femeie de 61 ani, cu probleme psihice, s-a aruncat de la etajul 8, iar în apartament a fost identificat cadavrul mamei sale, în vârstă de 88 ani, în stare de descompunere”, precizează IPJ Prahova.

În acest caz cercetările continuă, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.