O femeie cu un copil de 11 luni în braţe, spulberaţi de o maşină. Ambii se află în stare gravă la spital

O femeie cu fetița ei în brațe a fost spulberată de o mașină într-o comună din județul Iași. La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD.

19 dec. 2019, 14:02
O femeie cu un copil de 11 luni în braţe, spulberaţi de o maşină. Ambii se află în stare gravă la spital

O femeie de 41 de ani și copilul ei de 11 luni au fost spulberați de o mașină, joi, în localitatea ieseană Țibana, din județul Iași, scrie stiripesurse.ro. Primele cercetări arată că femeia își ținea copilul în brațe și a vrut să traverseze strada prin loc nepermis.

Accidentul a avut loc joi, când femeia a vrut să traverseze strada, cu copilul în brațe. Un șofer care circula prin localitatea Țibana nu a putut să o evite și a lovit-o. Mai multe echipaje medicale au fost trimise în zonă pentru a le acorda îngrijiri medicale.

Citeşte şi Un cetăţean bulgar a decedat într-un grav accident pe DN6, între Topleţ şi Băile Herculane

„Femeia de 42 de ani avea politraumatisme, traumatism cranio cerebral și cranio-facial, contuzie toraco abdominală și un traumatism la gambă, a fost preluată stabilă de către echipajul de pe elicopter și transferată la Spitalul Sfântul Spiridon. Copilul de 11 luni a fost preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și dus la la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD.

Polițiștii fac cercetări într-un dosar de vătămare corporală din culpă.

„Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ248 A, dinspre Țibana către Iași, în localitatea Domnița ar fi surprins și accidentat o femeie de 41 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Șoferul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.