O femeie de 36 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Oradea

O femeie în vârstă de 36 de ani a murit după ce a căzut de la înălțime, mai precis de la etajul șapte al unui bloc situat pe strada Tudor Vladimirescu din Oradea.

26 oct. 2023, 13:31
O femeie de 36 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Oradea

Tragedie în Oradea. O femeie de 36 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc de locuințe. Din păcate, la sosirea echipajelor de salvare femeia era moartă.

„Miercuri, 25 octombrie a.c., la ora 09.24, poliţiştii orădeni au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că o persoană ar fi căzut de la înălțime, de la etajul 7 la unui bloc de locuințe de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Oradea.

Citește și: Femeia peste care a căzut sinucigașa de la Unirii a murit la spital

Poliţiştii de ordine publică orădeni, cei ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea și specialiști criminaliști s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana respectivă ca fiind o femeie de 36 de ani, din Oradea. Din nefericire, aceasta a decedat la fața locului”, au transmis polițiștii, citați de ebihoreanul.ro.

Citește și: O bătrânică a trecut prin clipe de groază după ce o femeie a căzut peste ea dintr-un bloc din Capitală