O femeie de 50 de ani s-a căsătorit cu un băieţel în vârstă de doar 12 ani. Imaginile au şocat o lume întreagă

YouTuber-ul Coby Persin a realizat un experiment social care a şocat oamenii ce au luat parte la el. O femeie de 50 de ani s-a căsătorit cu un băieţel de 12 ani. Îmbrăcaţi ca la carte, cei doi s-au afişat în public. Cuplul de miri fals a fost dus în Times Square din New York pentru o şedinţa foto de nuntă. YouTuber-ul Coby Persin s-a dat drept fotograful lor, informează Dailymail.co.uk.

21 iun. 2018, 17:41
O femeie de 50 de ani s-a căsătorit cu un băieţel în vârstă de doar 12 ani. Imaginile au şocat o lume întreagă

In cateva minute, oamenii s-au adunat sa vada despre ce e vorba. Scopul experimentului social este de a atrage atentia asupra casatoriilor cu minori. Fotograful si YouTuber-ul a vrut sa vada cate persoane vor interveni pentru drepturile minorului.

Femeia de 50 de ani a purtat o rochie de mireasa ca la carte. Baiatul de 12 ani a purtat un costum si a avut parul aranjat. Se vedea de la o posta diferenta uriasa de varsta dintre cei doi, cu tot machiajul pe care mireasa il avea.

O femeie de 50 de ani s-a casatorit cu un baietel de 12 ani!

Cateva femei au abordat cuplul fals de miri. Acestea intrebau cati ani au fiecare in parte, apoi cereau sa vorbeasca cu mama baiatului. Cativa oameni care nu stiu legile din New York s-au retras in momentul in care femeia de 50 de ani le-a spus ca nunta lor e legala.

O femeie de 50 de ani s-a casatorit cu un baietel de 12 ani!Unii oameni s-au infuriat si au inceput sa aduca insulte guvernului corupt. YouTuber-ul Coby Persin a ajuns in atentia presei si in trecut. Acesta a realizat un experiment identic, dar cu un barbat batran si o fetita de 12 ani. Acel clip a avut un impact mai puternic decat nunta dintre femeia de 50 de ani si baiatul de 12 ani.