O femeie de 60 de ani vrea să dea naştere propriului nepot. Motivul te va face să plângi

O femeie de 60 de ani in Marea Britanie isi doreste sa poarte in pantece copilul fiicei sale care a decedat in 2011, la doar 28 de ani, din pricina cancerului de colon. Se pare ca aceasta a fost ultima dorinta a fiicei sale, care si-a conservat ovulele cu ceva timp inainte sa moara.

09 iul. 2016, 06:01

Conform unui articol publicat in New York Times, femeia si-a ingropat fiica in anul 2011 insa nu a uitat de ultima dorinta a acesteia, scrie teotrandafir.com. Se pare ca ea si-ar fi dorit foarte mult ca mama ei sa ramana insarcinata cu ajutorul ovulelor pe care ea le-a conservat. Parintii ei ar fi cei mai potriviti sa ii creasca copilul pe care si l-a dorit atat de mult, dar pe care nu l-a putut avea.

Citeşte şi A pierdut o partidă de poker şi a fost nevoită să facă sex cu câştigătorul. Ce i-a mărturisit fiicei sale după 30 de ani

Autoritatea de Fertilizare Umana si Embriologie din Marea Britanie a incercat sa o opreasca pe femeie pentru ca, in viziunea lor, nu exista suficiente dovezi ca fiica ei chiar si-a dorit acest lucru. Ei vor sa o impiedice sa preia ovulele si sa le duca la o clinica specializata din New York unde ar putea sa ramana insarcinata beneficiind de lichid seminal de la un donator necunoscut.

Din fericire ea are toate dovezile necesare si tocmai a castigat al doilea proces in instanta. Cu toate acestea, cel mai probabil Autoritatea de Fertilizare Umana si Embriologie va contesta hotararea judecatoreasca si femeia va trebui sa mai astepte pana la acest pas pe care isi doreste enorm de mult sa il faca.

Se pare ca in Marea Britanie nu exista nicio lege care sa specifice o limita de varsta pana la care femeile pot beneficia de inseminare artificiala, asa ca din acest punct de vedere ea nu va avea probleme si isi va putea purta „nepotul” in pantece.