O femeie decedată şi un bărbat rănit grav, în urma unui accident pe DN 6

O femeie în vârstă de 41 de ani a decedat pe loc, joi seară, după ce şoferul maşinii în care se afla a derapat pe fondul carosabilului umed, într-o curbă, şi a izbit autoturismul de un TIR care circula regulamentar.

21 sept. 2017, 18:07
O femeie decedată şi un bărbat rănit grav, în urma unui accident pe DN 6

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat pentru News.ro că un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN6, între localităţile Teregova şi Armeniş.

”Conducătorul unui autoturism în vârstă de 36 de ani din judeţul Mehedinţi se deplasa dinspre Caransebeş înspre Orşova, iar într-o curbă spre stânga, între localităţile Teregova şi Armeniş, carosabilul fiind ud, a intrat în derapaj lovind cu partea laterală dreapta, un TIR care circula regulamentar, din sens opus, acesta fiind condus de un bărbat de 44 de ani, din Sălaj”, a declarat Cecilia Dăneţ. 

În urma accidentului, pasagera de pe locul din dreapta-faţă, din autoturismul care a derapat, a decedat. Aceasta avea 41 de ani.

Şoferul maşinii a fost grav rănit, fiind transportat la spital, în Caransebeş.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi au testat şoferul TIR-ului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ceea ce îl priveşte pe şoferul autoturismului, acestuia i se vor recolta probe biologice, din cauza rănilor el neputând fi testat cu etilotestul.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră, în zona accidentului, pe DN6.