O femeie din Australia a îmbrățișat străini și a băut din paharele altora pentru a lua COVID înainte de nuntă: „Virus, nu sentimente”

O femeie din Australia a îmbrățișat străini și a gustat din băuturile altora într-un club de noapte pentru a se infecta cu COVID-19 înainte de nuntă.

12 ian. 2022, 13:20
O femeie din Australia a îmbrățișat străini și a băut din paharele altora pentru a lua COVID înainte de nuntă: „Virus, nu sentimente”

O viitoare mireasă din Australia a îmbrățișat străini și a împărțit băuturi cu ei într-un club de noapte în încercarea de a se infecta cu Covid-19, astfel încât să se imunizeze înainte de ziua cea mare.

Femeia a împărtășit un videoclip de 15 secunde pe TikTok, unde poate fi văzută îmbrățișând petrecăreți și făcând schimb de pahare cu alcool într-un club din Melbourne. Femeia voia să ia virusul înainte de nunta ce urma să aibă loc peste șase săptămâni.

Videoclipul, intitulat „Ia Covid fără sentimente” a strâns peste 121.000 de vizualizări pe TikTok, dar utilizatorul, @maddysmart3, și-a făcut acum contul privat.

Mireasa a împărtășit postarea duminică cu comentariul: „Punct de vedere: nunta ta este în 6 săptămâni și încă nu ai avut Covid”.

Clipul scurt a generat reacții mixte, unii lăudând-o pentru tehnica de imunizare, iar alții criticând-o pentru încălcarea regulilor pe fondul creșterii cazurilor de Covid-19 în Australia.

Infecțiile cu  coronavirus au atins 1,03 milioane pentru prima dată în Australia de la debutul pandemiei. New South Wales și Victoria au raportat aproximativ 55.000 de cazuri noi.

Noua variantă crește, de asemenea, ratele de vaccinare din țară și forțează întărirea restricțiilor.

Cu toate acestea,  premierul Scott Morrison a spus că țara va trece cu bine de Omicron, relatează TheIndependent.co.uk.


loading...
Partenerii noștri