O femeie din Buzău, DESFIGURATĂ la solar. A suferit arsuri pe faţă şi piept

O femeie de 37 de ani din judeţul Buzău a fost desfigurată după ce a stat patru minute la solar. Victima a spus că aparatul de bronzat s-a defectat şi i-a produs arsuri de gradul doi pe faţă şi pe torace.

29 apr. 2013, 05:34

Femeia a vrut să se bronzeze şi a apelat la un salon de frumuseţe din Râmnicu Sărat. A ales o sedinţă de 10 minute, însă după numai câteva minute a simţit că pielea îi ia foc.

„Am simţit o usturime foarte mare şi am ieşit de acolo. Le-am spus că arde foarte tare. Spre seară, situaţia s-a agravat foarte tare. Au început să apară usturimile şi să mi se înroşească faţa. M-am umflat foarte tare, apoi a apărut insolaţia şi durerile de cap”, a spus Aura Damian.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi pe faţă şi piept. „Femeia prezenta arsuri, dureri de cap, chiar şi semne neurologice, în condiţiile în care este exclusă şi extremitatea cefalică. În funcţie de severitatea leziunilor care s-au produs prin expunere pot rămâne sechele”, a declarat Mariana Dogaru, medicul de la UPU a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.

Femeia spune că îi va da în judecată pe patronii salonului de frumuseţe. Ea va avea nevoie de mai multe zile de tratament până când rănile i se vor vindeca. Timp de un an de zile, aceasta nu mai are voie să se expună la soare.