Caz revoltător. O femeie din Gorj şi-a VÂNDUT COPILUL de doi ani ca la piaţă VIDEO

Caz şocant într-o comună din Gorj, unde o femeie şi-a vândut băieţelul de nici doi ani ca la piaţă. Micuţul a fost recuperat de asistenţii sociali din Teleorman de la o familie de romi şi urmează să fie adus la Tg. Jiu. Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis o anchetă în acest caz.

28 iun. 2014, 05:07
Caz revoltător. O femeie din Gorj şi-a VÂNDUT COPILUL de doi ani ca la piaţă VIDEO

Femeia de 35 de ani, din Gorj, are în total cinci copii, din două căsătorii, informează România TV.  Ea este suspectată că pe cel mai mic, în vârstă de nici 2 ani, l-a vândut. Femeia povesteşte senină cum şi-a dat copilul, după ce s-a despărţit de concubinul său.

Citeşte şi Doi părinţi din Buzău acuză medicii că le-au vândut bebeluşul nou născut

„Si eu cand m-am despartit de el l-am intrebat: pai si ce fac cu copilul? si a zis fa ce vrei cu el. Eu l-am dat la o familie, l-am dat sa-l infiieze, nu l-am dat pe nimic. Nu am luat niciun leu pe copil, l-am dat cu toata inima”, a spus femeia. Vecinii spun însă că ar fi primit 5000 de lei pentru copil.

„Ea sustine ca a existat un document, o tranzactie pe acel copil. Dar mie nu mi-a spus. Ea mi-a spus ca l-a dus ea la protectia copilului in Alexandria, nu mi-a zis de nicio familie nimic”, a spus Elena Ciobanu, asistent social la primăria Căpreni. Cazul a ajuns imediat la urechile celor de la Protecţia Copilului.

Citeşte şi Un bebeluş a fost VÂNDUT pe Facebook. Ce spun judecătorii este ŞOCANT

„Am fost sesizati de catre o persoana anonima la compartimentul telefonul copilului, de la DGASPC Gorj. Din relatarile persoanei care ne-a semnalat cazul a reiesit ca persoana respectiva si-ar fi vandut copilasul la o familie de romi. Reprezentantii directiei generale si protectia copilului au luat copilul de la familia de romi”, a spus Mircea Andrei, director adjunct al DGASPC Gorj.

Acum băieţelul se află într-un centru de plasament din Teleorman şi urmează să fie adus în Gorj. Mama riscă să piardă drepturile părinteşti şi asupra celorlalţi patru copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani.