O femeie din Neamţ care bănuia că soţul o înşală a angajat un detectiv să-l urmărească. Ce a urmat este HALUCINANT

O nemţeancă bănuia că o înșală soțul, așa că a decis să îl urmărească. Ce a descoperit avea să-i schimbe viața.

23 dec. 2019, 09:31
O femeie din Neamţ care bănuia că soţul o înşală a angajat un detectiv să-l urmărească. Ce a urmat este HALUCINANT

Totul a început în 2016, după ce soţia omului de afaceri, suspectând că acesta o înşală, a decis să plece, împreună cu cei doi copii ai săi, de la domiciliu conjugal, scrie adevarul.ro.

S-au împăcat, dar femeia a continuat să îl bănuiască de infidelitate, așa că a decis să îl urmărească.

A angajat un detectiv particular, iar în scurt timp, avea să afle adevărul.

Citeşte şi Tragedie înainte de Crăciun! Doi soţi au fost găsiţi fără suflare într-o baie comunală. Moartea lor este considerată suspectă

La două zile distanţă, omul de afaceri şi-a anunţat soţia că urmează să plece din oraş având treburi de rezolvat. Detectivul a plecat pe urmele afaceristului. Acesta, înainte de a pleca din oraş, a mers la domiciliul unei manichiuriste de la un salon de frumuseţe. Femeia a urcat în maşina omului de afaceri şi, împreună s-au deplasat în municipiul Iaşi, fără să realizeze că sunt urmăriţi.

Ajuns în Iaşi, omul de afaceri şi femeia s-au cazat la o pensiune din acelaşi cartier. Pe tot parcursul zile, Ioan Boghian i-a urmărit realizând mai multe filmări compromiţătoare. Văzând că omul de afaceri s-a cazat la respectiva pensiune a contactat telefonic preotul din Piatra Neamţ, anunţându-l despre cele întâmplate pe parcursul zilei.

La o săptămână distanţă, omul de afaceri şi-a anunţat soţia că va pleca la Vama Giurgiu, deplasare unde urma să stea mai multe zile. Şi de această dată, „detectivul” a plecat pe urmele sale. În realitate, afaceristul s-a deplasat cu o altă femeie la Bucureşti, alături de care a participat la un eveniment de showroom, o lansare model autoturism, marca Mercedes- clasa E. După această monitorizare, „detectivul” a predat preotului înregistrările realizate pe un stick, primind în schimb suma de 3.000 de lei.

Doar că „detectivul”, care era unul fals nu s-a oprit aici. L-a contectat telefonic pe soț, anunţându-l că are mai multe imagini compormiţătoare cu el şi dacă doreşte să nu i le transmită soţiei trebuie să plătească 3.000 de lei. Nu a primit banii, alegându-se cu o plângere penală.

Acum, el a fost condamnat la doi ani și zece luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi obligat să achite omului de afaceri pe care l-a urmărit pas cu pas, în timpul presupuselor escapade amoroase, 6.000 de lei cu titlul de daune morale.

De cealaltă parte, soția înșelată a decis să divorțeze.