O femeie din Ploieşti, găsită moartă într-o clădire dezafectată. Avea 36 de ani şi suferea de depresie postanatală

O femeie din Ploieşti a fost găsită moartă într-o clădire dezafectată. Sâmbătă, 12 martie, Ionela a plecat de acasă, în jurul prânzului, fără să anunţe pe nimeni. Văzând că este de negăsit, soţul a cerut ajutorul polițiştilor din Prahova.

16 mart. 2022, 09:49
O femeie din Ploieşti, găsită moartă într-o clădire dezafectată. Avea 36 de ani şi suferea de depresie postanatală
O femeie din Ploieşti, găsită moartă într-o clădire dezafectată

O femeie din Ploieşti, găsită moartă într-o clădire dezafectată. În ziua dispariţiei, Ionela purta o geacă din fâș de lungime medie de culoare albastră, pantaloni trening de culoare verde şi era încălțată cu ghete de culoare neagră.

Citeşte şi: S-a ales cu dosar penal după ce a spart termometrul plin cu mercur în casă. Ce a pățit o femeie din Ploiești

O femeie din Ploieşti, găsită moartă într-o clădire dezafectată

Poliţiştii au demarat cercetări, însă în cursul serii de luni, în jurul orei 18.00, trupul tinerei a fost găsit de o femeie într-o clădire dezafectată, potrivit Observatornews.ro.

Din primele informații, tânăra avea  36 de ani şi ar fi suferit de depresie postanatală, după naşterea celui de-al doilea copil și astfel ar fi ales să își ia viața.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este femeia plecată voluntar la data de 12 martie. Din primele verificări, pe corpul acesteia nu au fost observate urme vizibile de violență, fiind transportată la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vor fi continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova.

Alertă cu bombă la o secţie de Poliţie din Ploieşti

Poliţiştii au fost sesizaţi de o persoană despre faptul că în secţie urmează să explodeze o bombă. „În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta unităţii şi asigurând zona. La acest moment s-a identificat apelantul, fiind efectuate verificări în vederea depistării acestuia şi luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, conform Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul care a sunat la 112 are 32 de ani. După ce a consumat alcool, tânărul s-ar fi certat cu iubita şi, de supărare, a pus mâna pe telefon, spunând că o bombă va exploda în la Secția nr. 2 de Poliție din Ploiești, conform Observatorulph. Amenințarea s-a dovedit a fi falsă.