O femeie din Satu Mare a lăsat moştenire Casei de Asigurări de Sănătate peste 100.000 de euro, în semn de recunoştinţă

O femeie a lăsat, prin testament, Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Satu Mare o sumă de peste 100.000 de euro, în semn de mulțumire față de recunoștință pentru tratamentul și sprijinul acordat.

06 mart. 2017, 13:08
O femeie din Satu Mare a lăsat moştenire Casei de Asigurări de Sănătate peste 100.000 de euro, în semn de recunoştinţă

Potrivit unui comunicat de presă, procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare.

„Conducerea CAS Satu Mare dorește să aducă la cunoștința publicului un caz inedit care vizează indirect toți asigurații Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. În semn de recunoștință pentru tratamentul și sprijinul acordat de sistemul asigurărilor de sănătate, o persoană — doamnă, de 67 ani — a lăsat prin testament suma de 103.000 euro Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Procedura de intrare în posesia sumei este în curs de derulare, și face obiectul, ART. 220, CAPITOLUL I, TITLUL VIII Asigurările sociale de sănătate, din LEGEA Nr. 95/2006 din 14 aprilie 2006 Republicată, privind reforma în domeniul sănătății”, precizează sursa citată.

Conducerea CAS Satu Mare nu a dat publicității mai multe informații despre femeie.

„Prin acest gest nobil, înțelegem că intenția doamnei a fost de a veni în sprijinul persoanelor cu probleme de sănătate, dorință ce-i va fi îndeplinită, iar pentru conducerea și colectivul CAS Satu Mare este un mesaj de încredere și de recunoaștere a activității”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi Situaţia bărbatului care apărea ca decedat de o lună în baza de date a medicului de familie, remediată

 

loading...