O femeie din Ucraina, mamă a trei copii, şi-a cumpărat armament şi echipament de camuflaj, în valoare de peste 2.000 de dolari

O mamă a trei copii din Ucraina și-a cumpărat o pușcă, cască și echipament de camuflaj, declarând că astfel este pregătită să îşi apere oraşul şi astfel copiii ei să nu moştenească problemele actuale ale ţării.

26 ian. 2022, 20:12
O femeie din Ucraina, mamă a trei copii, şi-a cumpărat armament şi echipament de camuflaj, în valoare de peste 2.000 de dolari

Criza din Ucraina. Mariana Zhaglo a achiziționat o carabină Zbroyar Z-15, o pușcă de vânătoare, în valoare de 1.300 de dolari, după ce a ascultat o conversație între soldați despre cea mai bună armă.

„Ca mamă, nu vreau ai mei copii să moștenească problemele Ucrainei sau ca aceste amenințări să le fie transmise și lor. Este mai bine să mă ocup de asta acum. Dacă e vorba de asta, atunci ne vom lupta pentru Kiev; vom lupta pentru a ne proteja orașul”, a declarat femeia.

„Nu am vânat niciodată în viaţa mea, am ales această puşcă ascultând o conversaţie între soldaţi englezi despre care este cea mai bună armă”, a mai spus Mariana, în vârstă de 52 de ani.

Pe lângă cumpărarea puștii, Mariana, a mai achiziționat un amortizor de zgomot, un bipied pivotant și un vizor telescopic fixat pe armă.

Ea și-a cumpărat, de asemenea, o cască, camuflaj de zăpadă, jachetă antiaderentăă, pungi pentru muniție, cizme și uniformă excedentară a armatei britanice pentru 1.000 de dolari. Mama a urmat și un curs de lunetist de două săptămâni.

Aceasta a spus că s-a aprovizionat cu provizii și alimente, inclusiv „multă, multă muniție”, conform DailyMail.

Citeşte şi: Criza din Ucraina: SUA se aşteaptă ca Rusia să atace până la jumătatea lui februarie, le cere americanilor să părăsească urgent ţara


loading...
Partenerii noștri