O femeie măritată şi amantul ei au chemat un Uber ca să meargă la un hotel! Au înmărmurit când au văzut cine era şofer

Căsnicia unei femei ar putea fi în pericol, după ce aceasta a chemat o mașină Uber pentru a merge la un hotel împreună cu amantul ei. Surpriza a apărut fix atunci când s-a urcat în mașină, întrucât șoferul s-a dovedit a fi chiar...soțul ei.

30 sept. 2018, 09:33
O femeie măritată şi amantul ei au chemat un Uber ca să meargă la un hotel! Au înmărmurit când au văzut cine era şofer

Femeia, pe nume Yeimy și amantul ei, Jesus Barrios, se iubeau de mai bine de un an de zile, scrie ABC. De aventura lor, însă, s-a aflat de curând, când aceștia au chemat o mașină Uber ca să îi ducă la un hotel din orașul Santa Marta. 

Ce nu știa femeia este faptul că soțul ei împrumutase mașina unui prieten și folosea contul lui de Uber pentru a mai câștiga un ban. Astfel, aceștia au chemat o mașină Uber și nu s-au gândit că vor fi vreodată descoperiți. Când s-au urcat, însă, în automobil, ea și-a recunoscut soțul.

A urmat o ceartă în toată regula, în mijlocul străzii, iar povestea incredibilă a făcut furori în toate colțurile lumii. 

Nu este prima dată când Uber dezvăluie accidental infidelitățile partenerilor, întrucât aplicația reține detalii legate de cursele efectuate și traseele alese, avocații partenerilor înșelați au reușit să aibă câștig de cauză în instanță.

Nu este singurul caz de acest gen. O soferita Uber a avut parte de o surpriza neplacuta la finalul unei curse. Femeia pe care o luase in masina era chiar amanta iubitului ei.

Bree, o tanara in varsta de 24 de ani din Florida, a aflat ca este inselata intr-un mod mai putin obisnuit. Ea a luat o clienta de la aeroport si a avut parte de socul vietii la finalul cursei. Femeia era chiar amanta iubitului ei despre care Bree credea ca se afla la New York.

Bree si iubitul ei locuiau separat, iar cu o seara inainte, acesta i-a spus ca urmeaza sa plece la New York in urmatoarele doua saptamani, pentru a-si vizita mama, grav bolnava, scrie Daily Mail. 

In ziua urmatoare, Bree a primit o comanda de la o persoana aflata la aeroport. Culmea ironiei, persoana respectiva era chiar amanta iubitului ei, care venise special in Florida, pentru a petrece doua saptamani alaturi de acesta. 

In masina, cele doua au vorbit si au ascultat muzica. Pe masura ce se apropiau de finalul cursei, Bree a devenit din ce in ce mai nelinistita. In momentul in care a ajuns in fata blocului barbatului si a vazut masina acestuia parcata in fata, Bree a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare.
Totul a culminat cu momentul in care barbatul a iesit din bloc sa isi intampine amanta. Atunci tanara de 24 de ani nu a mai avut niciun dubiu.