O femeie parlamentar şi-a angajat opt sosii. Cum a fost descoperită

O politiciană din Bangladesh a fost exmatriculată de la universitate pentru că și-ar fi angajat nu mai puțin de opt sosii care să meargă în locul ei la examene.

22 oct. 2019, 18:26
O femeie parlamentar şi-a angajat opt sosii. Cum a fost descoperită

O politiciană din Bangladesh a fost exmatriculată din universitate pentru că și-ar fi angajat nu mai puțin de opt sosii care să meargă în locul ei la examene.

Tamanna Nusrat, care face parte din partidul de guvernământ Awami League, este acuzată că le-a plătit pe cele opt femei, care au trăsături fizice asemănătoare, să meargă în locul ei la cel puțin 13 examene, potrivit The Guardian.

Scandalul s-a declanșat după ce o echipă a unui post privat de televiziune – Nagorik TV – a intrat în sala de examen și a intervievat-o pe una din femeile care pretindea că este Nusrat. Filmarea s-a viralizat.

Nusrat, care a fost aleasă în parlament anul trecut, este studentă la arte la Bangladesh Open University. „Am exmatriculat-o pentru că a comis o infracțiune. Nu va mai putea niciodată să se înscrie la universitatea noastră”, a spus un reprezentant al universității.

Un oficial al instituției a spus, sub protecția anonimatului: „Toată lumea știa, dar nimeni nu a spus nimic, pentru că provine dintr-o familie foarte influentă.”

Fraudele de examene sunt fapte comune în această țară.


loading...