O femeie s-a aruncat din tren, cu copilul de doi ani, în gara din Roman. Motivul este uluitor

O femeie s-a aruncat din tren, miercuri după-amiază, în gara din Roman. Tânăra în vârstă de 27 de ani a sărit, deși era cu copilul de doi ani în brațe.

04 apr. 2019, 08:23
O femeie s-a aruncat din tren, cu copilul de doi ani, în gara din Roman. Motivul este uluitor

Femeia fusese cu copilul la cerșit în Bacău și, în drum spre casă, a adormit în tren. S-a trezit după ce trenul se pusese în mișcare, a anunțat zch.ro. A decis să se arunce. Ea a scăpat doar cu câteva zgârieturi, dar copilul a suferit o fractură la nivelul craniului, fiind transferat de urgență Clinica de Neurochirurgie din Iași.

„Pacientul, în vârstă de 2 ani, prezenta vărsături și era somnolent, diagnosticat cu fractură de bază occipitală prin cădere din tren, a fost transportat inițial la CPU al Spitalului Municipal Roman și apoi transferat de un echipaj cu medic la Spitalul Clinic de Neurochirurgie «Nicolae Oblu» din Iași”, potrivit informațiilor oferite de asistenta șefă Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Neamț.

Înainte de a fi dus la Iași, băiețelul a fost stabilizat în CPU Roman, unde s-a stabilit că avea și o fractură de bazin și fine hemoragii intracraniene.