O femeie s-a trezit și a avut cel mai mare șoc când s-a uitat în oglindă! Ce i-a putut face propriul său animal de companie VIDEO

O femeie, care a adormit beată lângă porcușorul de Guineea, a suferit un șoc teribil când s-a trezit și a văzut ce i-a făcut rozătoarea în timpul somnului.

08 dec. 2021, 20:06

O femeie din SUA, pe nume Garry Sullivan, a venit acasă într-o seară după ce consumase o cantitate de alcool și a adormit lânfă porcușorul ei de Guineea.

Când s-a trezit, tânăra a avut un șoc teribil deoarece micuța rozătoare i-a mâncat bretonul stăpânei sale.

VIDEO! Şocant! Băieţel de 3 ani din Mangalia, ucis de câinele familiei, o fiară din rasa Presa Canario!

„Câteodată, când sunt beată, îmi place să adorm lângă porcușorul meu de Guineea. Așa că de Ziua Recunoștiinței, m-am trezit în timpul nopții și când m-am uitat în oglindă, am văzut că rozătoarea mea mi-a mâncat bretonul”, a povestit tânăra, pe TikTok.

Tânăra a arătat pe rețelele de socializare smocul de păr care i-a mai rămas în locul unei micuțul animal i-a ronțăit bretonul.

Vinovată pentru această ispravă era porcușorul ei de Guineea, pe nume Gara, care este o rasă specială, fără blăniță și mai micuță decât suratele ei din aceeași specie.

Tinerei nu i-a venit să creadă când s-a văzut în oglindă, iar apoi și-a dat seama că rozătoarea doar i-a rupt bretonul, însă nu a mâncat părul.

Explicația unor internauți, care au aflat de amuzanta întâmplare, a fost aceea că este posibil ca porcușorul de Guineea să fi dorit să vadă mai bine chipul stăpânei sale.

O femeie a divorţat de soţ ca să se mărite cu animalul de companie

O căsătorie bizară a avut loc între Amanda Rodgers şi câinele ei de companie, Sheba. După ce fostul ei soţ, alături de care şi-a petrecut 20 de ani din viaţă, a făcut-o să sufere, Amanda a jurat că nu va mai trece niciodata prin asta.

Nunta Amandei cu Sheba a avut loc în prezenţa a 200 de invitaţi, scrie The Sun.

Iată de ce nu e bine să tundeți animalele în această perioadă. Medicii veterinari atrag atenția: Nu recomandăm asta!
”Sheba este în viața mea de ani de zile, mă face să râd și e lângă mine atunci când am nevoie. E tot ce căutam într-un partener de viață. Ne-a fost menit să fim împreună. Dragostea mea pentru Sheba este foarte profundă. Avem o conexiune foarte puternică”, a declarat femeia.

Proaspăta soţie spune că unirea destinelor s-a făcut respectând toate regulile specifice, inclusiv regula cererii în căsătorie, dar şi cea a sărutului după ceremonia religioasă.

”Am îngenuncheat și i-am propus. A spus da, dând din coadă. Știu că nu e o căsătorie legală, dar a fost grozav să am această petrecere. Sunt fericită”, a povestit Amanda la emisiunea TV This Morning.

Mireasa nu s-a sfiit să vorbească nici măcar despre cum se va desfăşura viaţa ei amoroasă de acum înainte: „Bărbații nu se apropie de dormitorul meu decât dacă Sheba este de acord”.