O femeie şi-a înjunghiat soţul în faţa celor trei copii

O femeie din localitatea constănţeană Oltina şi-a înjunghiat soţul în faţa celor trei copii. Sătulă, probabil, de violenţele soţului şi pe fondul unui nou scandal provocat de gelozie, femeia a pus mâna pe un cuţit şi i-a aplicat bărbatului două lovituri în spate.

16 oct. 2015, 09:15
O femeie şi-a înjunghiat soţul în faţa celor trei copii

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu un elicopter SMURD, în stare gravă, întrucât pierduse foarte mult sânge. Acesta a fost preluat şi transportat la , starea lui fiind una destul de gravă.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii din Băneasa, dar şi cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale, criminaliştii, dar şi un procuror. Potrivit primelor date, totul a pornit de la suspiciunile şi gelozia ambilor soţi, care se acuzau reciproc de infidelitate. În momentul în care a izbucnit conflictul, femeia a pus mâna pe un cuţit şi i-a aplicat soţului două lovituri în zona spatelui.

În funcţie de starea victimei şi de rezultatele de la Medicina Legală, urmează a fi încadrată fapta, urmând a se lua măsurile ce se impun.