O femeie şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de acuzaţia de delapidare. Cum a fost descoperită

O femeie de 47 de ani din Germania a găsit o metodă originală de a scăpa de acuzaţia de delapidare. Aceasta s-a ascuns în Mallorca şi şi-a trimis părinţii la proces cu un certificat de... deces.

10 mai 2021, 15:31
O femeie şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de acuzaţia de delapidare. Cum a fost descoperită

O femeie şi-a înscenat moartea pentru a evita un proces în care era acuzată de angajator de o delapidare de 1.000.000 de euro. Ea a făcut rost de un certificat de deces în care se menţiona că decesul s-a produs în urma unui accident de maşină. Probabil că planul i-ar fi reuşit dacă nu ar fi postat pe reţelele sociale poze cu căţelul ei rasa Pudel, de care era foarte ataşată, informează Bild, citat de stiripesurse.ro.

Citeste si O femeie şi fiul ei au murit asfixiaţi într-o parohie. Femeia se refugiase acolo după ce rămăsese fără serviciu

O femeie şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de acuzaţia de delapidare. Câinele a dat-o de gol

Fostul angajator, păgubit de uriaşa sumă, a decis să conteste certificatul de deces. Mai mult, având suspiciuni legate de faptul că e moartă, patronul a angajat un detectiv particulare să o ia pe urmele ei. Detectivul a descoperit-o pe „moartă” în Santa Ponça, Mallorca, Spania, datorită rețelelor de socializare. Femeia posta frecvent pe Facebook fotografii cu pudelul ei, dar şi alte informaţii despre patruped. Luând urma patrupedului, detectivul a ajuns la stăpâna lui.

Femeia a fost arestată și prezentată în fața unui judecător. A fost eliberată sub control judiciar. Acum, ea așteaptă și procesul inițial de delapidare, și pedeapsa pentru fals în documente și proceduri judiciare frauduloase. Numai pentru ultima riscă șase ani de pușcărie.

Citeste si Tineri ucişi de urs în sălbăticie. Cuplul făcea frecvent expediţii în mijlocul naturii ca să intre în contact cu animalele sălbatice