O femeie şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu izbucnit de la un reşou

O femeie în vârstă de 82 de ani şi-a pierdut viaţa marţi, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări. Bătrâna a murit cel mai probabil din cauza intoxicării cu fum.

11 nov. 2014, 12:51
O femeie şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu izbucnit de la un reşou

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, a declarat că din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza unui reşou pe care femeia îl ţinea lângă pat.

„Un echipaj încadrat cu şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu a intervenit în comuna Fărcăşeşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta la obiecte de mobilier şi articole de îmbrăcăminte aflate într-o cameră de locuit. Pe parcursul desfăşurării operaţiunilor de stingere a incendiului a fost descoperită şi o femeie în vârstă de 82 de ani, din păcate decedată. Cauza probabilă este efectul termic degajat de aparatul electric folosit pentru încălzire şi lăsat sub tensiune”, a declarat Mihai Avramescu, potrivit Agerpres.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor morţii