O femeie şi-a SALVAT soţul după ce, în timpul unui scandal, L-A ÎNJUNGHIAT în SPATE. Ce s-a întâmplat FOTO

O femeie din Marea Britanie a reuşit să îşi salveze soţul după ce a încercat să îl omoare cu un cuţit. Astfel, ea l-a înjunghiat în ficat, iar atunci când a ajuns la spital doctorii au descoperit că avea o boală gravă.

23 oct. 2014, 18:24

Margaret Parsons, o femeie de 47 de ani din Marea Britanie, şi-a înjunghiat de mai multe ori soţul în spate, bărbie şi mână în timpul unui scandal la beţie, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Client înjunghiat de ospătar, după ce a acuzat o notă de plată umflată

Ulterior, Gordon, bărbatul înjunghiat în vârstă de 58 de ani a fost dus de urgenţă la spital, în timp ce soţia a fost arestată sub acuzaţia de tentativă de crimă. Cu toate acestea, în momentul în care îl operau, doctorii au descoperit că victima suferea de o boală a ficatului, cauzată de ani întregi de alcoolism.

Citeşte şi Reacţia INCREDIBILĂ a culturistului ÎNJUNGHIAT în Costineşti

Fără atacul soţiei, bărbatul nu ar fi primit tratamentul de care avea nevoie, fiind la un pas de moarte. În acest mod, doctorii speră să îi prelungească viaţa. Cu toate acestea, femeia a fost condamnată la 16 luni de închisoare pentru atacul asupra soţului, însă bărbatul speră să facă judecătorii să realizeze că soţia i-a salvat viaţa.