O femeie și-a ucis fetița de trei ani după ce a legănat-o peste balcon ca pedeapsă. Strigătele sfâșietoare ale copilei: „Mami mi-e foarte, foarte frică!”

O femeie și-a ucis fetița după ce a scăpat-o de la balcon. Mama își legăna copilul peste balustradă ca pedeapsă, însă din greșeală, copila a căzut 20 de metri în gol.

09 iun. 2021, 18:49
O femeie și-a ucis fetița de trei ani după ce a legănat-o peste balcon ca pedeapsă. Strigătele sfâșietoare ale copilei: „Mami mi-e foarte, foarte frică!”

O femeie pe nume Anna Ruzankina, în vârstă de 23 de ani, din Rusia, și-a ucis fetița după ce a legănat-o peste balustrada balconului, ca pedeapsă deoarece copila plângea. Terifiantul accident a fost surprins de camerele de luat vederi, iar în filmare se poate auzi glasul disperat al fetiței care își imploră mama să înceteze și îi spune că îi este foarte frică. Imaginile captează ultimele momente de viață ale copilei, cu doar câteva clipe înainte de se izbi violent de astfalt.

„Mami mi-e foarte foarte frică”, țipă îngrozită fetița în timp ce era atârnată peste balcon.

Mama copilei este văzută cum vine în grabă să verifice trupul neîsuflețit al propriului copil și își ridică fetița în brațe, ca și cum nu îi vine să creadă ca a murit. Femeia a urcat în lift cu trupul copilului, pe care îl ținea strâns la piept și, din când în când, o zgâlțâia pe fetiță în încercarea zadarnică de a o readuce la viață. Mama s-a întors cu fiica ei moartă în apartamentul de la etajul șase, unde locuia.

Potrivit ultimelor informații din partea autorităților, femeia și-a ținut copilul de 3 ani deasupra balconului doar de materialul fragil al tricoului purtat de micuță. Vestimentația s-a rupt, iar fetița a căzut 20 de metri în gol, de la etajul șase al blocului. Potrivit unor surse incidentul s-a petrecut după ce femeia fusese toată noaptea în club și se afla în stare de ebrietate.

O femeie și-a ucis copilul: „Am văzut o fetiță zăcând pe astfalt, într-o baltă de sânge”

Un bărbat, care s-a întâmplat să treacă pe la locul odiosului accident, a declarat că a auzit țipetele copilului chiar în timp ce era legănat deasupra balconului, cu doar câteva clipe înainte de căzătura fatală.

„Apoi brusc am auzit zgomotul unei căzături puternice. Țipetele s-au oprit. Când m-am întors, am văzut o fetiță zăcând pe astfalt, într-o baltă de sânge. Am chemat Salvarea, eram în stare de șoc.”, a declarat martorul, conform Daily Mail.

Conform unor surse, mama susține că fetița s-a cățărat pe pervaz și a căzut singură peste balcon. Anna Ruzankina, mama copilei moarte, a fost reținută de Poliție sub suspiciune de crimă și riscă 21 de ani în închisoare.

 


loading...
Partenerii noștri